Zerona™ – lasersko zmanjševanje obsega

 

Zerona v boju proti celulitu in povečanem obsegu.

 

Zerona je postopek laserskega odstranjevanja maščob. Revolucija na področju boja z odvečno telesno maščobo. Poznavalci mu pravijo “topilec maščob”, ker z klinično dokazanimi študijami zmanjša obseg do 9 cm. V kombinaciji z limfno drenažoc in Velashape dosežemo redukcijo obseg tudi do 13 cm. Edini aparat na svetu s FDA certifikatom za redukcijo maščobe.

Zerona je vaš korak do popolne postave in je namenjen oblikovanju telesa. Z Zerono boste v do 3 tednih zmanjšali obseg do 9 cm. Zdravniki po svetu so to že dokazali in dosegli z  Zerona laserjem.  Postopek brez bolečin, brez operacije in brez okrevanja. Celoten postopek traja 30 – 40 minut. Najprej se naredi ena stran telesa in nato se postopek ponovi na drugi strani telesa. Ker deluje na osnovi hladnega laserja postopka sploh ne boste čutili.  Dejansko se samo udobno namestite, laser pa opravi svoje delo; med tem, ko vi poslušate glasbo ali se pogovarjate po telefonu. Postopek se izvaja 1x tedensko.

O laserju Zerona so spregovorili tudi v oddaji Vizita na POP TV. Prispevek >>>

Zmanjšanje obsega z Zerono. Več.

Zmanjašanje obsega je klinično dokazano. Po končanem tretmaju priporočamo, da nadaljujeta terapijo z VenusLEGACY, ki bo vašo kožo učrvstil in ji dodal prožnost. Priporočamo tudi limfno drenažo. S tem namenom smo za vas že vnaprej pripravili tri popolne pakete za oblikovanje vašega telesa.

Več o naših storitvah preberite na tej povezavi. Več >>>.

Za vrsto programa se boste dogovorili ob 1. obisku z zdravnikom, ki bo priporočil vašo terapijo in trajanje programa.

Zerona™ - lasersko zmanjševanje obsega