Intraceuticals™

Opis

 

Kisikova terapija, ki vaši koži vrne življenje.

Hiperbarična kisikova terapija – najboljša nega za vašo kožo. Uporabljaljajo jo zvezdniki, dermatologi, plastični kirurgi in vrhunski saloni po svetu. Zadnje čase je aparat Intraceuticals nepogrešljiv pri pripravi modelov na modno revijo. Rejuvenate, opulence, atoxelene in clarity so 4 postopki za različne tipe kože in različne potrebe vaše kože.

VEČ O INTRACEUTICALS INFUSIONS

KAJ JE INTRACEUTICALS?

Intraceuticals je Avstralsko podjetje, specializirano na kisikovo tehnologijo. Ustanovljeno l. 2002, prisotno v 22 državah sveta.

NA KAK NAČIN JE INTRACEUTICALS EDINSTVEN?

Za razliko od ostalih kisikovih neg , ki razpršijo kisik po površini kože,INTRACEUTICALS TOPICAL HYPERBARIC OXYGEN SYSTEM uporablja terapevtski kisik pod hiperbaričnim pritiskom za aplikacijo specialnega seruma modificirane hialuronske kisline, esencialnih vitaminov, rastl. ekstraktov, antioksidantov in aminopeptidov v kožo.

V manj kot 1 uri je koža re – hidrirana in napolnjena, kar loči to nego od vseh do sedaj znanih.

ZAKAJ JE INTRACEUTICALS EDINSTVEN?

Intraceuticals je več kot nega.Kombinacija kisika pod pritiskom in modificirane hialuronske kisline ustvari viden rezultat, ki ga lahko občutite in vidite TAKOJ. Dodaten učinek – aplikacija kisika pod pritiskom poveča absorpcijo INTRACETICALS INFUSION, ki pomaga koži uskladiščiti vlago in obdržati nivo hidratacije.

Ko bo vlaga v koži uravnotežena , bo koža po videzu in občutku bolj zdrava in vitalna.

KAJ POMENI TOPICAL HYPERBARICOXYGEN?

Hiperbarični preprosto pomeni terapevtsko uporabo kisika , vnešenega pod večjim pritiskom.

KOLIKO KISIKA JE V INTRACEUTICALS INFUSION?

Kisik tvori 18-21% atmosfere in je nujen za življenje. INTRACEUTICALS sistem »vsesa« kisik in ga filtrira v conc. 90-95% čistega kisika.

ZAKAJ JE KISIK APLICIRAN TOPICALLY/POVRŠINSKO?

Kisik je naravni baktericid (uničuje anaerobne bakterije) in pomaga hladiti in pomiriti kožo. INTRACEUTICALS sistem z kisikom pod pritiskom poveča absorpcijo INTRACEUTICALS INFUSION v kožo.

KAKO KISIK APLICIRAMO NA KOŽO?

Ko držimo konico/aplikator INTRACEUTICALS OXYGEN INFUZORJA pod kotom 90%, 1mm ali manj od površine kože, se formira kisikov »mehurček« pod pritiskom, ki poveča nasičenost zunanjega kožnega tkiva – epidermisa. Ta pritisk omogoča rapidno absorpcijo INTRACCEUTICALS INFUZIJE v kožo.

OPULENCE

Tretma Opulence Infusion je blagodejen, pomirjujoč in primeren za vse tipe kože. Po samo enem tretmaju bo vaša koža videti mlajša, svetlejša in bolj sijoča. Neenakomeren ten se izenači, koža bo navlažena, pomlajena, žareča in sveža.

Tretma Intraceuticals Opulence Infusion® zajema tri elemente za doseganje takojšnjih in izjemnih rezultatov:

a. Kisik pod hiperbaričnim tlakom pripomore, da aktivne učinkovine prodrejo do globljih plasti kože, hkrati pa jo hladi in pomirja.

b. Edinstveni serum linije Opulence vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso z bogato kombinacijo vitaminov ter antioksidantov in mešanico botaničnih učinkovin za posvetlitev kože. Hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidraciji kože, zaradi česar se poveča čvrstost, zmanjšajo se gubice in izboljšajo obrazne konture. Botanične učinkovine za posvetlitev kože izenačujejo neenakomeren ten kože, vitamin C pa varuje in ščiti pred okoljskimi poškodbami in predčasnim staranjem.

c. Dopolnilni izdelki tretmaja omogočajo učvrstitev esencialnih nanosov in se dopolnjujejo s hranili za najboljši vzajemni učinek in dolgotrajne rezultate.

ATOXELENE

Intraceuticals Atoxelene Infusion® S samo enim tretmajem Atoxelene Infusion® bodo vaše izrazne gube vidno omiljene.

Za najboljšo učinkovitost priporočamo ponovitve tretmajev enkrat tedensko v naslednjih šestih tednih. Izrazne gubice se zgladijo in vidno zmanjšajo, očesne konture so izrazitejše, ustnice pa polnejše. Ohranjajte to pozitivno spremembo s tretmajem Atoxelene Infusion® vsake štiri do šest tednov.

Tretma Intraceuticals Atoxelene Infusion® zajema tri elemente za doseganje takojšnjih in izjemnih rezultatov:

a. Kisik pod hiperbaričnim tlakom pripomore, da aktivne

b. Edinstveni serum Atoxelene poleg argirelina vsebuje pripravek hialuronske kisline z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov ter antioksidantov. Hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidraciji kože, zaradi česar se poveča čvrstost, zmanjšajo se gubice in izboljšajo obrazne konture. Argirelin deluje čarobno v delovanju na izrazne gubice – povečuje čvrstost kože, gladi gubice in gube.

c. Dopolnilni izdelki k tretmaju omogočajo učvrstitev esencialnih nanosov in se dopolnjujejo s hranilnimi učinkovinami za najboljši vzajemni učinek in dolgotrajne rezultate.

CLARITY

S samo enim tretmajem bo vaša koža videti čista in pomirjena. Akne bodo odpravljene, količina bakterij v porah zmanjšana, medtem ko hranilne učinkovine brez vsebnosti olj ohranjajo uravnovešeno vlaženje, ki preprečuje nadaljne možne izbruhe.

Tretmaji Intraceuticals Clarity  Infusions so skrajnje orožje v boju proti nepravilnostim in težavni koži.

Odpravijo nečistoče in vnetja, na koži pa pustijo antibakterijsko okolje za umirjeno in čisto kožo.

Pripravek Intraceuticals Clarity Infusion® zajema tri elemente za doseganje takojšnjih in izjemnih rezultatov:

a. Kisik pod hiperbaričnim tlakom pripomore, da aktivne učinkovine prodrejo do globjih plasti kože, hkrati
pa jo hladi in pomirja.

b. Edinstveni serum Clarity vsebuje hialuronsko kislino z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov in antioksidantov. Hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidraciji kože, zaradi česar se poveča čvrstost, zmanjšajo se gubice in izboljšajo obrazne konture. Fitosfingozin in protibakterijske učinkovine delujejo blagodejno, pomirjajo in vzpostavljajo ravnovesje ter tako temeljito izboljšajo stanje kože.

c. Dopolnilni izdelki k tretmaju omogočajo učvrstitev esencialnih nanosov in se dopolnjujejo s hranilnimi učinkovinami za najboljši vzajemni učinek in dolgotrajne rezultate.

REJUVENATE

Intraceuticals Rejuvenate Infusion® je neinvazivni tretma, ki deluje na gubice in gube ter izjemno poveča hidracijo kože.

Tretma Intraceuticals Rejuvenate Infusion® zajema tri elemente za doseganje takojšnjih in izjemnih rezultatov:

a. Kisik pod hiperbaričnim tlakom pripomore, da aktivne učinkovine prodrejo do globljih plasti kože, hkrati pa jo hladi in pomirja.

b. Edinstveni pomlajevalni serum vsebuje pripravek hialuronske kisline z nizko molekularno maso in bogato kombinacijo vitaminov ter oksidantov. Hialuronska kislina pripomore k takojšnji hidraciji kože, zaradi česar se poveča čvrstost, zmanjšajo se gubice, izboljšajo obrazne konture in poveča sijaj kože.

c. Dopolnilni izdelki k tretmaju omogočajo učvrstitev esencialnih nanosov in se dopolnjujejo s hranilnimi
učinkovinami za najboljši vzajemni učinek in dolgotrajne rezultate.

RESNIČNI LJUDJE, RESNIČNI REZULTATI

Tretmaje Intraceuticals infusion s hiperbaričnim kisikom uporabljajo znane osebnosti, dermatologi, plastični kirurgi in izbrani kozmetični saloni po vsem svetu.

Kaj o izdelkih Intraceuticals pravijo drugi?

Eva Longoria:

“Ti tretmaji so pred vsakim večjim dogodkom obvezni.”

Naomi Campbell:

“Hvala družbi Interceuticals. Ker pogosto potujem je moja koža večkrat dehidrirana, zato so izdelki Intraceuticals za obnovo moje kože absolutno nujni.”

Miranda Kerr-model Victoria´s secret:

“Z nego obraza z izdelki Intraceuticals je moja kože bleščeča in sijoča. Hvala! “

Justin Timberlake:

“Z njimi je moja koža zelo kul. “

Kate Perry:

“Pred vsako predstavo ali nastopom uporabljam tretma Intraceuticals s hiperbaričnim kisikom , ker kožo hidrira in ji daje svež, naspan ter sijoč videz. “

Mezhgan Hussainy- glavna umetnica ličenja pri oddaji Ameriški idol:

“Noben drug izdelek na trgu ne učinkuje tako, kot učinkujejo tretmaji Intraceuticals Infusion! Na lastne oči sem videla, kako se videz in občutek kože spreminjata. Zaradi takojšnjega učinka, ki jih tretmaji imajo, so v ozadju oddaje Ameriški idol nepogrešljivi. “

Fergie:

“Hvala družbi Intraceuticals. Ko potujem, je nega moje kože zelo pomembna. “

Kris Evans-hollywoodska umetnica ličenja pri filmu Seks v mestu:

“Več kot 20 let sem poklicna umetnica ličenja. Delala sem na vseh področjih, od mode do televizije in celovečercev. Izkušnje imam z skoraj vsemi izdelki na trgu. Moje stranke so navajene na najnovejše in najboljše postopke na področju nege obraza in ličenja.  Nad tretmaji Intraceuticals in nad tem, kako fantastičnega videza je koža po njih, sem navdušena.

Moja najnovejša projekta sta serija Umazan seksi denar in film Seks v mestu. V seriji Umazam seksi denar sem pri mnogih članih igralske ekipe izvedla tretmaje pred ličenjem in učinek je bil presenetljivo drugačen kot pri ličenju brez njih.

V filmu Seks v mestu sta bili tretmajev deležni Sarah Jessica Parker in Kristen Davis, rezultati pa so bili tudi tokrat fantastični.  Na poletnih olimpijskih igrah v Pekingu bom delala z mnogimi televizijci in se zelo veselim, da bom tretmaje Intraceuticals lahko uporabljala pri vseh svojih strankah. Tretmaji pomagajo osvežiti kožo in olajšati nanos ličil po dolgih urah potovanja. “

Katherine Jenkins – valižanska sopranistka:

“Po lanskem čezoceanskem napornem letu iz Velike Britanije v New York mi je moj umetnik ličenja predstavil tretma Intraceuticals Infusion. Moja kož je bila videti izsušena in utrujena, po polurnem tretmaju z Gino Brooke pa sem bila videti kot po večtedenskem dopustu in bila sem navdušena nad učinki. Vsi so občudovali mojo sijočo kožo, učinek pa je trajal. Tretma bi takoj zelo priporočila vsem, všeč mi je da je neinvaziven in naraven. “

Gina Brooke:

“Tretmaji Intraceuticals Infusion so najučinkovitejši način za lepo in brezhibno kožo. “

Steven r. Cohen- plastični kirurg , član združenja Ameriških kirurgov  (FACS ) iz San Diega:

“S tretmaji s hiperbaričnim kisikon Intraceuticals dosegamo izjemne rezultate. “

Patrick H. Bitter- zdravnik in kirurg, ustanovitelj centra Epi center MedSpa, razijalec protokola tretmajev za obratno nego Photofacial

“S tretmaji s kisikom Intraceuticals imamo samo izjemne klinične in kozmetične rezultate. V začetku smo izvajali samo tretmaje, ki jih je proizvajalec označil kot samostojne. Ko smo odkrili, kako blažilno in vlažilno delujejo na kožo, smo jih začeli vpeljevati v naš protokol obrazne nege PhotoFacial sm Ellite.

Tretmaji dobro delujejo po kemičnem pilingu od sonca poškodovane kože. Njene blažilne in vlažilne lastnosti dopolnjujejo učinke kemičnega pilinga in pofrakcijske obnovitve kože. “

POGOSTA VPRAŠANJA – FAQ

Kako hitro se pokažejo rezultati?

Uporabljamo podnaslov ‘ Takojšnji vidni rezultati’ , ker boste to dejansko tudi izkusili. Rezultati so vidni že po prvem tretmaju. Učinek se izjemno izboljša z uporabo izdelkov za nego kože Intraceuticals dvakrat dnevno.

Koliko časa bodo vidni rezultati?

Učinki tretmajev se kumulirajo; učinek prvega tretmaja traja 3 – 7 dni, učinek šestega po vrsti pa od 14 – 30 dni. To so seveda samo iztočnice, ker je učinek odvisen od prvotnega stanja posamezne kože. Rezultati se izboljšajo z uporabo primernih izdelkov za nego kože Intraceuticals.

Kakšni so dolgoročni rezultati uporabe izdelkov Intraceuticals?

Izdelki Intraceuticals omogočajo takojšnje vidne rezultate, vendar pa imajo tudi kumulativen učinek; pri dolgotrajni uporabi je učinek večji. Tretmaji Intraceuticals Infusion imajo večji učinek, če se odločite za 6 – tedensko paket  postopkov, ki se izvajajo 1x  tedensko, nato pa se delajo vzdrževalni tretmani 1x mesečno. Za vzdrževanje in povečanje učinkov tretmana Intraceuticals je bistvena uporaba predpisanih izdelkov za nego kože Intraceuticals 2x dnevno.

Ali lahko uporabljam izdelke za nego kože Intraceuticals brez tretmajev Infusion?

Da, videli boste, da imajo izjemen učinek. Vaša koža bo bolj zdrava, hidrirana in videti bo pomlajena. Linija izdelkov za nego kože Intraceuticals je neodvisen vir za dnevne tretmaje na osnovi hialuronske kisline, antioksidantov in visokoaktivnih učinkovin.

Ali družba Intraceuticals izdelke preizkuša na živalih?

Ne, izdelkov ne preizkušamo na živalih in teh postopkov ne podpiramo.

Kje se proizvajajo izdelki Intraceuticals?

Ponosni smo na to, da je družba avstralska in da se izdelki proizvajajo v Avstraliji.

Kaj pomeni hiperbarično?

Hiperbarično pomeni pod zvišanim atmosferskim tlakom.

Zakaj je hiperbarični kisik boljši od običajnega kisika?

Kisik je naravni baktericid ter kožo hladi in pomirja. Pri družbi Intraceuticals terapevtskega kisika pod hiperbaričnim tlakom ne uporabljamo samo zato, ker kožo hladi in pomirja, ampak tudi zato, ker omogoča hitrejše vpijanje pripravka med terapijo Intraceuticals InfusionsR. Hiperbarični tlak skupaj s tretmajem Infusion tvori kisikove mehurčke, ki povečujejo nasičenost zunanjega kožnega tkiva in s tem pripomorejo k hitrejšemu vpijanju pripravka med terapijo.

Za katere tipe kože so primerni tretmaji Infusion in izdelki za nego kože Intraceuticals?

Oboji so zasnovani za vse tipe kože. Za določene kožne težave smo zasnovali posebne tretmaje in izdelke. Strokovnjak za nego kože lahko tretma Infusion prilagodi posameznim potrebam kože. Izdeli za nego kože Intraceuticals so jasno označeni po linijah:

REJUVENATE – proti staranju. Gladi gubice in gube, učvrščuje, izboljšuje tonus kože, hidrira

ATOXELENE – odpravlja izrazne gube. Gladi gubice in gube.

OPULENCE – posvetli in blaži. Ciljno deluje na kožno pigmentacijo.

CLARITY – odpravlja nepravilnosti. Pomirja vnetja in čisti.

Zakaj plastični kirurgi in dermatologi izvajajo tretmaje Intraceuticals Infusion?

Zdravniki tretmaje Intraceuticals Infusion uporabljajo za hlajenje in pomirjanje kože ter za okrevanje po laserskih terapijah Fraksel, IPL in globinskih pilingih.

Več o  izdelku na tej povezavi >>>. S klikom na >>> do povezave.

 

Naročite se!

Sporočilo ali vprašanje

Ime

E-pošta

Večkaj našo Facebook stran

Medicinsko – estetski & wellness Lucija
Back to top