Laserski posegi

Opis

Znanost, rezultati in zaupanje.

 

V okviru našega lepotnega centra opravljamo medicinsko – estetske storitve. Želeli bi poudariti, da upravljamo z laserskim sistemom z ELOS® tehnologijo. Laser nam zagotavlja odlične rezultate.

Danes bi radi bili vsi lepi, urejeni in mladostnega videza. Lepa in negovana koža je odraz zdravega telesa in duha. Na staranje kože predvsem vpliva škodljivo delovanje okolja – t.i. ekstrinzično staranje, na katerega lahko z laserjem vplivamo.

Prav zaradi dolgotrajne izpostavljenosti soncu in drugim vremenskim neprilikam, so znaki staranja kože najbolj vidni na obrazu. Koža postane suha, bledo rumenkaste barve, zgubana. Vidne so številne razširjene kapilare, premiki pigmenta (rjavkaste ali belkaste lise).

Danes lahko koži vsaj delno povrnemo mladosten videz na neagresiven, neboleč in varen način z lasersko metodo.

Z lasersko metodo učinkovito odstranjujemo dlake kjerkoli po telesu (temne, bele, svetle, rdeče in sive), kapilare (drobne žilice) na obrazu, žilice na nogah, zdravljenje vseh vrst aken in preprečevanje nastanka brazgotin, zdravljenje brazgotin, pigmentacije, zelo uspešno izvajamo nekirurški lifting – glajenje gubic in fotopomlajevanje.

Predlasersko svetovanje in laserske posege opravlja Lucija Kračun, dr.med.

Cenik laserskih storitev, laser ELOS >>>.

 

 

Naročite se!

Email

Facebook

Back to top