Masaža

Kategorija:

Opis

Masaža je nekaj, kar začenja in se nikoli ne konča, nekaj kar se nadaljuje v nedogled in postopoma postaja globlje in vzvišeno. Masaža je umetnost, kjer ne govorimo samo o sposobnosti in veščini, ampak o ljubezni.

 

Cilj masaže je ohraniti in izboljšati blagostanje, zdravje in psihofizično stanje človeka ter vzpostaviti ravnotežje.

Dovolite, da zadovoljimo Vaše želje in potrebe z spajanjem zahodne in vzhodne filozofije dela prilagojene našemu načinu življenja,z holističnimi zahodnimi in tradicionalnimi vzhodnimi tehnikami in postopki dela, holističnimi pristopom in znanjem naših terapevtov.

Občutite psihofizično blagostanje z ekskluzivnimi in naravnimi tretmani in postopki, ki jih nudimo v našem wellness centru.

Masažni ritual lepotnega centra Lucija, 90 min

Masažni ritual je edinstveno doživetje 4 energij – vode, zraka, ognja in zemlje, 4 letnih časov in 4 opojnih vonjav: mediteranske, orientalske, indijske in arabske. Ritual je kombinacija 4 masaž: mediteranske, indijske (ayurveda), arabske (turške masaže), in orintalske (kitajska tu-ina masaža) z unikatnim sistemom inovativnih masažnih tehnik aromasoul podprtimi z izjemnimi proizvodi – skrbno izbranimi oljnimi mešanicami. Olje si izberete sami. Ritual vsebuje masažo glave, obraza in celega telesa. Aromasoul nam prinaša spomine na daljne dežele, eksotična potovanja in želje po le – teh.

Masaža s kokosovim oljem Fiji Nui, 6o min

Kokosovo olje Fiji Nui “Dati vam vse, kar si želite” ni samo pomen ekstra deviškega kokosovega olja Fiji Nui, ampak tudi obljuba kokosove palme.
Fiji Nui združuje vso naravno dobroto kokosove palme (Cocos nucifera), ki vsak da poskrbi za vašo lepoto, zdravje in kulinarične užitke.
Ekstra deviško kokosovo olje je uvoženo z otočja Fidži ter pridobljeno, procesirano in pakirano z enakim visokim standardom, ki ga ima surovina sama. Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljemo v izgubljeni tropski raj.

Lepotni ritual sacred nature za obraz in telo Comfort zone

Masažni anti – ageing tretma, kateri daje nego in zaščito z organskimi proizvodi , ki so bili zasnovani po smernicah certifikata ecocert. Naravni tretma za vse tipe kož združen z čudovito masažo. Masaža vključuje celotno telo, glavo, obraz in nego obraza brez čiščenja.

Ayurveda

Je veda o življenju. Razlaga znanja in poti, ki jim je potrebno slediti, da ohranimo zdravo življenje, preprečimo nastanek bolečin in vzdržujemo fizično, mentalno in spiritualno ravnotežje.  Človeško telo lahko funkcionira normalno, ko so Doshas, Dhatus, Malas in Agni v ravnotežju. Ko pride med njimi do disbalansa, lahko nastopi bolezen. Pet osnovnih elementov je zemlja, voda, ogenj, zrak in eter, ki se manifestirajo v treh osnovnih principih: Vatha, Pitha in Kapha.V zahodnem svetu se poslužujemo določenih elementov ayurvede in jih prilagajamo našim potrebam. Prava Ayurveda je tisočletja stara veda kot pri nas zahodna medicina in bi jo bilo nemogoče dobesedno prenesti v Evropo.

Indijska masaža glave

Masaža glave po ayurvedi. Za zmanjšanje napetosti, glavobola in preprečevanje nespečnosti.

Udvartana

Zeliščne ayurvedske pudre apliciramo na telo in masiramo s tehniko vezivno – refleksne masaže tkiva. Po refleksni poti stimuliramo različne organe, tudi mišice. Zaradi stimulacije živčnih končičev pride v vezivnem tkivu do hiperemije in refleksno do relaksacije mišic in stimulacije lokalnega metabolizma. Masaža je močnejša. Prilagodimo jo posamezniku. Odličen anticelulitni efekt in terapija debelosti.

Abhyangam

ekskluzivni tretma s toplimi naravnimi olji, kjer s številnimi masažnimi gibi glajenja in istočasnega povezovanja delov telesa dosežemo izjemen občutek percepcije, blagostanja, uravnoteženja organizma in antistresno delovanje. Ta občutek potencira štiriročna masaža.

Muri

Je tehnika , ki vrača pravilno posturalno ravnotežje s pasivnim stretchingom mišic in meridianov in poveča mobilnost z lahkimi manipulacijami sklepov.

Stone terapija

Je prva, edinstvena in originalna terapija z vročimi vulkanskimi ter hladnimi marmorni kamni. Korenine ima v staro indijanskem zdravilstvu.

Kamni služijo kot orodje, polagamo jih na čakre in s tem odpiramo energetska središča. Sledi masaža celega telesa.
S kamni dosežemo učinek globoke sprostitve. Temperaturna razlika deluje kot telovadba na srčno – žilni sistem. Priporočamo pri mišičnih težavah, bolečinah v sklepih, akutnih bolečinah, slabi prekrvavitvi in slabi volji!

Klinična aromaterapija po Eve Taylor

Klinična aromaterapija je umetnost, harmonija med maserjem, oljnimi dišavami in masirano osebo. Terapija je kombinacija masažnih tehnik, akupresure, limfne drenaže in refleksno – conske masaže stopal. Uporabljamo specifična 100% naravna olja, ki jih izbiramo individualno glede na namen terapije. Eterična olja delujejo na psihičnem, fizičnem , duhovnem in emocionalnem nivoju. V kombinaciji z masažo je učinek osupljiv pri zdravljenju stresa, mišični napetosti, izboljšanju razpoloženja, zastoju vode v telesu.

Lepotni ritual sacred nature za obraz in telo comfort zone

Masažni anti – ageing tretma, kateri daje nego in zaščito z organskimi proizvodi , ki so bili zasnovani po smernicah certifikata ecocert. Naravni tretma za vse tipe kož združen z čudovito masažo. Masaža vključuje celotno telo, glavo, obraz in nego obraza brez čiščenja.

Tranquility ritual Comfort zone

Aromatičen ritual za dobro počutje obraza in telesa. Nega ponudi čutni ritual za obraz in telo z zdravilnimi jade kamni. S terapijo so mišice sproščene, obnovljena cirkulacija in intenzivna navlaženost kože obraza in telesa, ki postane vidno osvežena in sijoča.

Naročite se!

Sporočilo ali vprašanje

Ime

E-pošta

Večkaj našo Facebook stran

Medicinsko – estetski & wellness Lucija
Back to top