Podaljševanje trepalnic

Kategorija:

Opis

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna.

 

Kaj pravi o trepalnicah Luxus lashes Lili Žagar?

“Podaljšanje trepalnic z Luxus lashes je ena izmed mojih najljubših kozmetičnih in lepotnih trikov. Moje trepalnice so videti čudovito dolge, goste in privihane, a hkrati povsem naravne. Kot da so res moje (smeh). Maskare več ne potrebujem in vsak trenutek dneva (tudi zjutraj) sem videti urejena. Da o prednostih v poletnem času sploh ne govorim: že tako se poleti rada ne ličim in raje pustim kozi dihati, zdaj pa na morju ne potrebujem niti vodoodporne maskare. To je nedvomno stvar, ki jo priporočam vsaki ženski, se posebej tistim, ki imajo svoje trepalnice svetlejše in manj izrazite. S pomočjo usposobljenih kozmetičark v Medicinsko – estetski in wellness center Lucija in svetovno priznane znamke Luxus lashes boste dobile pogled, ki bi vam ga zavidale celo manekenke v oglasih za najboljše maskare.” Lili Žagar, TV voditeljica, čudovita oseba in mamica.

Podaljševanje in kvaliteta

Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate različne dolžine, debeline in oblike svilenih dlačic. Zahvaljujoč temu imate možnost izbrati individualno glede na potrebe, želje ter možnosti posameznega modela. Svilene dlačice delujejo naravno, so izjemno elastične in intenzivno črne barve. Dolžino umetnih trepalnic lahko izbirate med 7mm do 15mm.

Prednosti in slabosti

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ga je razvilo podjetje Luxus Lashes. Podaljšane umetne trepalnice držijo dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Naravni ciklus rasti je med dvema do trema mesecema. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili ali obnove. Podaljševanje se dela na 2 – 4 tedne. Postopek je primeren tudi za vse uporabnice kontaktnih leč.

Kaj je podaljševanje trepalnic?

Uporabljajo se svilene dlačice, ki delujejo popolnoma naravno, nanašajo se posamično na eno naravno trepalnico. Ta postopek zagotavlja izjemno stabilnost, saj sintetična dlačica izpade šele ob izpadu naravne trepalnice. Zahvaljujoč našemu sistemu podaljševanja trepalnic dosežete izjemne rezultate, večji volumen in daljše trepalnice kar dodatno poudari lepoto vaših oči. Svilene trepalnice Luxus Lashes predstavljajo vrhunsko kvaliteto, ki so jo prepoznali širom po svetu.

Kako pritrdimo umetne trepalnice?

Vsako posamezno umetno trepalnico pritrdimo na našo naravno trepalnico približno 1 mm od veke. Dlačice so svilene, zato so lažje in anti- alergene.

Kako dolgo traja postopek?

Prvič približno eno uro in pol. Postopek zahteva izjemno natančnost in potrpežljivost strokovnjaka, zato vam lahko resnično naredi izjemne trepalnice. Med postopkom imate zaprte oči in lahko počivate ob prijetni glasbi. Je popolnoma neboleče in neinvazivno.

Ali jih lahko pritrdimo sami?

Ne.

Ali zaradi tega izpadejo moje naravne trepalnice?

100% ne. Trepalnice imajo rastni ciklus (podobni kot lasje) in se konstantno nadomeščajo. Ciklus se menja na 2- 4 mesece.Vaša trepalnica bi izpadla samo v primeru, da bi jo grobo izpulili.

Ali lahko uporabim maskaro?

Običajno ni potrebe, ker so trepalnice same po sebi tako lepe. Lahko pa uporabite ne vodo – odporno maskaro in čistilec, ki ne vsebuje olja.

Kako dolgo » zdržijo« umetne trepalnice?

Približno 2- 4 tedne. Življenjska doba naravne trepalnice je 25 – 28 dni. Takrat bo skupaj z naravno trepalnico izpadla tudi umetna. Pri tistih , ki jim nohti in lasje hitro rastejo, bo izpadla prej. Nikoli ne izpadejo vse trepalnice naenkrat, ampak kakšna na dan. Po 2-4 tednih se razredčijo in takrat jih dopolnite. Ni potrebno več toliko trepalnic. Zdržijo pa tudi do 6 tednov.Videz pa je ves čas popoln!

Ali jih kaj izpade takoj?

Nekaj in sicer tiste, katerih naravna trepalnica izpade in je zaključila ciklus.

Ali so umetne trepalnice različnih debelin in dolžin?

Da. Od notranjega proti zunanjemu očesnemu kotičku dajemo vedno daljše trepalnice. Trepalnica je nalepljena 1mm od veke na naravno trepalnico in ne na kožo.

Ali sta lepilo in odstranjevalec lepila nevarna?

Ne in tudi nikoli ne prideta v stik s kožo.

Kako negujemo trepalnice?

Prvih 24 ur po postopku se jih ne smemo dotikati ali mastiti s kremami in čistili. Izogibati se je potrebno grobim manipulacijam , oljnim čistilom za make up. Prva dva dni odsvetujemo savno, plavanje in intenzivno tuširanje.

Kako jih odstranimo?

Če stranka želi odstranitev uporabimo poseben odstranjevalec lepila in jih odstranimo v 10- 15 sekundah.

Ali so umetne trepalnice primerne za vsakega?

Za vsakogar ne glede na starost. Edini pogoj je, da ima oseba lastne trepalnice, da lahko na njih pritrdimo podaljške. Tudi bolnice po kemoterapiji, ki že imajo nekaj lastnih trepalnic, se lahko poslužijo postopka.

 

Naročite se!

Sporočilo ali vprašanje

Ime

E-pošta

Večkaj našo Facebook stran

Medicinsko – estetski & wellness Lucija
Back to top