Zerona™ – lasersko zmanjševanje obsega

Opis

Zerona v boju proti celulitu.

 

Zerona je postopek laserskega odstranjevanja maščob. Revolucija na področju boja z odvečno telesno maščobo. Poznavalci mu pravijo “topilec maščob”, ker z klinično dokazanimi študijami zmanjša obseg do 9 cm. V kombinaciji z limfno drenažoc in Velashape dosežemo redukcijo obseg tudi do 13 cm. Edini aparat na svetu s FDA certifikatom za redukcijo maščobe.

Zerona je vaš korak do popolne postave in je namenjen oblikovanju telesa. Z Zerono boste v do 3 tednih zmanjšali obseg do 9 cm. Zdravniki po svetu so to že dokazali in dosegli z  Zerona laserjem.  Postopek brez bolečin, brez operacije in brez okrevanja. Celoten postopek traja 30 – 40 minut. Najprej se naredi ena stran telesa in nato se postopek ponovi na drugi strani telesa. Ker deluje na osnovi hladnega laserja postopka sploh ne boste čutili.  Dejansko se samo udobno namestite, laser pa opravi svoje delo; med tem, ko vi poslušate glasbo ali se pogovarjate po telefonu. Postopek se izvaja 1x tedensko.

O laserju Zerona so spregovorili tudi v oddaji Vizita na POP TV. Prispevek >>>

Zmanjšanje obsega z Zerono. Več.

Zmanjašanje obsega je klinično dokazano. Po končanem tretmaju priporočamo, da nadaljujeta terapijo z VenusLEGACY, ki bo vašo kožo učrvstil in ji dodal prožnost. Priporočamo tudi limfno drenažo. S tem namenom smo za vas že vnaprej pripravili tri popolne pakete za oblikovanje vašega telesa.

Več o naših storitvah preberite na tej povezavi. Več >>>.

Za vrsto programa se boste dogovorili ob 1. obisku z zdravnikom, ki bo priporočil vašo terapijo in trajanje programa.

Odgovori na vaša vprašanja.

KAKO DELUJE?

Klinične raziskave so pokazale, da nizkoenergijska laserska terapija Zerona® pospešuje emulgiranje (utekočinjenje) maščobe v celicah, ki se skozi začasno poro v membrani celice izloči v medcelično tekočino, kjer jo absorbira limfni sistem. Rezultat je večmilijonsko zmanjšanje maščobnih celic, kar se kaže v manjšem obsegu pasu, bokov in stegen. Pri tem se maščobne celice ne poškodujejo. V času, ko maščoba izstopi iz celic dosežemo s pomočjo limfne drenaže ali aparata Velashape še boljši učinek zaradi učinkovitejšega izplavljanja maščob v limfni sistem. Z Velashapom pa telo oblikujemo in izboljšamo tonus in strukturo kože. Oba aparata – Zerona in Velashape sta edina na tržišču, ki imata ceritifikat FDA – eden za topljenje maščob, drugi pa za oblikovanje telesa. Efekt je ekvivalenten liposukciji.  Več.

KAJ PRIČAKOVATI OD PRVEGA OBISKA PRI TERAPEVTU?

Bodite pripravljeni na 30 minut sprostitve, med katero se lahko zatopite v knjigo ali se popolnoma sprostite. Zerona® terapija je popolnoma neboleča in ne povzroča občutka toplote ali drugega neugodja. Pred vsako terapijo bo zdravnik ali tehnik namestil laser na želene površine prednjega dela telesa in ga pustil delovati 15 minut. Po dvajset minutnem tretmaju bo laser apliciral na zadnji del vašega telesa za dodatnih 15 minut. Po opravljenem tretmaju lahko nemudoma nadaljujete s svojimi običajnimi aktivnostmi brez bolečin, oteklin ali nelagodja. Razen izgube neželenih centimetrov terapija nima nobenih drugih posledic.

KAJ ČE IZPUSTIM DOGOVORJENI TRETMA?

Priporočeno je, da terapij ne izpuščate. Pred začetkom Zerona® nizkoenergijske laserske terapije je pomembno je, da sprejmete odločitev, da se boste držali priporočenega protokola, ki vključuje najmanj šest 30-minutnih terapij, med katerimi ne sme biti več kot 72 ur presledka. V kolikor pride do več kot 72-urnega presledka med terapijama se namreč lahko zgodi, da bodo maščobne celice vase zopet vsrkale del maščobe.

KAKO SE ZERONA® RAZLIKUJE OD LIPOSUKCIJE?

Liposukcija je invaziven poseg, pri kateri s pomočjo kanile (votle cevke iz nerjavečega jekla) in močnega vakuuma odstranimo celotno območje maščobnih celic iz podkožnih maščobnih oblog. Liposukcijo lahko izvedemo bodisi pod splošno ali lokalno anestezijo. V nasprotju z liposukcijo je Zerona® nizkoenergijska terapija popolnoma ne invazivna, pri kateri s pomočjo nizkoenergijskega laserja spodbujamo emulgiranje maščobnih celic in sprostitev maščobe. Terapija je neboleča, zato ne uporabljamo anestezije, gelov, krem, pripravkov za omrtvičenje ali igel in po končani terapiji lahko nemudoma nadaljujete s svojimi običajnimi aktivnostmi.

KAKO SE ZERONA® RAZLIKUJE OD DRUGIH NEINVAZIVNIH TERAPIJ ZA OBLIKOVANJE TELESA?

Zerona® nizkoenergijska laserska terapija je trenutno edina popolnoma varna in učinkovita ne invazivna terapija za oblikovanje telesa na trgu. Terapija ne povzroča nikakršnih poškodb, ne vključuje nobenega potiskanja ali uporabe kakršnihkoli naprav. Le sprostite se in se udobno namestite pod Zerona® lučko.

KAKO DOLGO PO TERAPIJI JE POTREBNO POČIVATI?

Popolnoma NIČ. Med terapijo ne boste čutili nikakršnega neugodja in ker postopek poteka brez anestezije, lahko po končani terapiji nemudoma nadaljujete z običajnimi aktivnostmi.

ALI MORAM MED ZERONA® TERAPIJO UPOŠTEVATI DOLOČENE OMEJITVE GLEDE TEGA, KATERE AKTIVNOSTI LAHKO IN KATER NE IZVAJAM?

Ne. V času dvotedenske terapije lahko nadaljujete s svojimi običajnimi aktivnostmi. Priporočeno je, da strogo sledite protokolu zdravljenja in vsak dan popijete 8-10 kozarcev vode, se zdravo prehranjujte, nadaljujte z ustrezno telesno aktivnostjo (vsaj 30 minut hoje na dan) in se v tem času vzdržite pitja alkohola in kave. Alkohol in kava vplivata na delovanje limfnega sistema v postopku izločanja maščobe in spodbujata njeno presnavljanje, kar lahko negativno vpliva na rezultate. Limfna drenaža in aparat Velashape izboljšata delovanje in podaljšata učinke dela z Zerono, zaradi pospešitve limfnega obtoka.

KATERI DELI TELESA SO PRIMERNI ZA TERAPIJO?

Zerona® nizkoenergijska laserska terapija se je pokazala kot učinkovita v dvojnem slepem kliničnem preizkusu pri zmanjševanju obsega pasu, bokov in stegen, kjer nastajajo lokalizirane maščobne obloge, ki so odporne na različne shujševalne diete in telesno aktivnost. Prav tako tudi na rokah, trebuhu in zadnjici. Učinkovito deluje tudi na “love handles”.

ALI ZAVAROVANJE KRIJE TERAPIJO?

Ne. Zerona® terapija je izbirna in je zavarovanje ne krije.

ALI JE VARNA?

Da. Pri uporabi Zerona® nizkoenergijske laserske terapije ni nevarnosti, saj je Zerona ne invaziven aparat, ki predstavlja varno alternativo invazivnim postopkom kot so liposukcija, lipoliza in drugi ne invazivni pripomočki za oblikovanje telesa kot so: Accent, VelaShape in Thermage, pri katerih gre za segrevanje tkiva, kar lahko povzroča nelagodje.

Za nobeno od navedenih postopkov ni dokazano zmanjšanje maščobnih celic v enaki meri kot pri Zerona® nizkoenergijski laserski terapiji. Zerona® nizkoenergijska laserska terapija je popolnoma ne invazivna, ne povzroča odrgnin ali brazgotin in po terapiji ni potreben počitek. Med tretmajem ne boste čutili nelagodja, saj poteka brez anestezije, in po vsakem tretmaju lahko nemudoma nadaljujete s svojimi običajnimi aktivnostmi.

ALI JE TERAPIJA VARNA TUDI V PRIMERU DIABETESA?

Da, terapija je varna za vse, razen za nosečnice oziroma v primeru suma nosečnosti. Prav tako terapija ni primerna za bolnike s srčnim spodbujevalnikom. Čeprav tveganja niso poznana, obstaja možnost potencialnih nepoznanih tveganj. Pri bolnikih s sladkorno boleznijo ali motnjami v delovanju ščitnice, kjer je lahko presnovni sistem oslabljen, pa je lahko terapija manj učinkovita.

KAKŠNI SO STRANSKI UČINKI?

Stranskih učinkov ni, saj je terapija popolnoma ne invazivna in razen izgube maščobe in manjšega obsega pasu, bokov in zadnjice, stranskih učinkov ni.

KAKO DOLGO JE LASER ZERONA ŽE NA TRGU?

Zerona® se v raziskavah uporablja že od leta 2008, od leta 2009 pa se uporablja v zdravniških ordinacijah. Enak nizkoenergijski laser Erchonia® se že od leta 2001 uporablja kot pomoč pri liposukciji, saj dokazano povzroča sproščanje maščobe iz maščobnih celic. Iz teh izkušenj se je razvila Zerona® nizkoenergijska laserska tehnika za učinkovito, povsem ne invazivno oblikovanje telesa.

ALI JE UČINKOVITA?

Da. Z uporabo Zerona® terapije in upoštevanjem priporočil, v kliničnih preizkusih beležimo povprečno zmanjšanje obsega pasu, bokov in stegen za približno 9,25 cm .

KAKO DOLGOTRAJNI SO REZULTATI?

Ob zdravi prehrani in telesni aktivnosti lahko pričakujete dolgotrajne rezultate. Zerona® nizkoenergijska laserska terapija je primerna predvsem za osebe, ki se že zdravo prehranjujejo in vodijo zdrav življenjski stil, in si želijo znebiti lokaliziranih žepkov maščobe ali znižati indeks telesne maščobe, ali tiste, ki želijo s pomočjo Zerona® nizkoenergijske laserske terapije in priporočil za zdravo življenje, pospešiti svoja prizadevanja pri hujšanju kot motivacijo za bolj zdravo življenje in vitkejšo postavo.

ALI LAHKO POSTOPEK VEČKRAT PONOVIM?

Da, z dodatnimi terapijami lahko rezultate še izboljšate. Naslednjo Zerona® nizkoenergijsko terapijo lahko začnete takoj po zaključku zadnje terapije.

KAKO HITRO PO PORODU LAHKO ZAČNEM S TERAPIJO?

Priporočamo, da z Zerona® nizkoenergijsko lasersko terapijo počakate do vašega zadnjega poporodnega obiska pri vašem zdravniku (običajno 6 tednov). Zerona® terapija ni primerna za doječe matere.

KOLIKO ČASA JE POTREBNO ZA PRVE REZULTATE?

Nekateri vidijo rezultate že po nekaj tretmajih, saj so jim oblačila bolj ohlapna, večina pa vidi razliko po četrtem do šestem tretmaju. Tudi družina in prijatelji pogosto opazijo razliko v dveh tednih po začetku Zerona® terapije.

ALI JE ZERONA PRIMERNA ZA VSAKOGAR?

Zerona® terapija je primerna za večino ljudi, tudi za tiste, ki nimajo prekomerne telesne teže, a si želijo vitkejšo postavo. Pred začetkom terapije se s svojim zdravnikom pogovorite o svojem splošnem zdravstvenem stanju in ga povprašajte o vseh zadevah, ki vas morda skrbijo.

KONTRAINDIKACIJE

Bolezni imunskega sistema kot je HIV,…, rak (aktivni ali do enega leta remisije), hude bolezni jeter in ledvic, nosečnice, hepatitis B,C, srčni spodbujevalnik, kronično jemanje kortikosteroidov in hude oblike srčnega popuščanja.

FINANCIRANJE TRETMAJEV

Nudimo vam brezobrestno obročno odplačevanje s kartico American Express do 12 obrokov. Podrobnosti uredimo kar na prodajnem mestu.

 

Naročite se!

Sporočilo ali vprašanje

Ime

E-pošta

Večkaj našo Facebook stran

Medicinsko – estetski & wellness Lucija
Back to top